Planificarea unei petreceri de logodna

Indiferent dacă sunteți într-o relație de iubire încă din liceu sau v-ați cunoscut anul acesta, însă amândoi simțiti că relația voastră este menită să dureze mult timp de acum înainte, la Events Garden by Nabucco, veți găsi locația ideală pentru un început de poveste în doi.  

Îți dorești o cerere de căsătorie perfectă? Surprinde-ți persoana iubită cu o petrecere de logodnă surpriză la Events Garden by Nabucco.

Orchestreaza o petrecere de logodna surpriza

Imaginează-ți bucuria și încântarea persoanei iubite atunci când cererea în căsătorie este urmată de o petrecere de logodnă surpriză, alături de familiile voastre și cei mai dragi prieteni. Însă pentru orchestrarea unui asemenea eveniment important, este nevoie de multă muncă, dedicare și resurse adecvate. 

La Events Garden by Nabucco, te așteaptă o echipă de specialiști în managementul detaliului și arta bunei dispoziții pentru a te ajuta să-ți creezi povestea și să emoționezi persoana iubită cu un eveniment special și unic. Deținem informații complete despre tot ce te interesează, despre metodele pe care le recomandăm în organizarea petrecerilor surpriză și te vom ajuta să dai viață acestui spectacol al iubirii așa cum ai visat.

O locație de vis, o melodie romantică și o mărturie de iubire ar putea fi folosite pentru a pregăti scena unei propuneri de neuitat. De asemenea, te putem ajuta și cu stabilirea listei de invitați pentru petrecerea de logodnă. Poate pentru acest eveniment vei dori să inviți doar familia și prietenii apropiați, creând un cadru mai intim pentru celebrarea noului pas al relației voastre.

O explozie de culori, arome, gusturi si texturi 

O petrecere de logodnă nu ar fi desăvârșită fără o experiență culinară plină de culori, arome, gusturi şi texturi. Pentru a încununa cu succes o seară de poveste în cadrul petrecerii de logodnă, te sfătuim să rezervi o întâlnire cu consilierul nostru de vânzări pentru a afla toate detaliile legate de meniu și pentru a organiza o degustare, asigurându-te astfel că toate favoritele persoanei iubite completează meniul ales.

În mod ideal, oferă un meniu gastronomic special, cu savori memorabile și un melanj atrăgător de delicii dulci și sărate pe care toată lumea le poate savura.

La Events Garden by Nabucco, inovația și calitatea sunt lucrurile care ne definesc, selectând cele mai bune ingrediente, cu accent puternic pe produsele de sezon din România, dar și pe aprovizionarea cu produse de calitate din întreaga lume, utilizându-le împreună pentru a crea un meniu memorabil influențat de specificul evenimentului.

Timpul este de partea ta 

Îți faci griji că petrecerea ta poate dura prea mult sau poate fi mai scurtă decât era de așteptat? Nu te preocupa, la Events Garden by Nabucco, timpul este de partea ta. Echipa noastră de profesioniști te va ajuta să construiești un program de activități pentru petrecerea de logodnă. 

Începem evenimentul prin a servi cocktailuri de semnătură, apoi continuăm cu deschiderea cadourilor petrecerii de logodnă și poate introducem chiar și un moment artistic sau un moment inedit – prezentarea unui filmuleț care marchează cele mai frumoase amintiri din relația voastră de iubire. În cele din urmă, încheiem noaptea cu prăjituri delicioase de petrecere de logodnă.

Locul în care ideile tale prind viață

Să organizezi o petrecere de logodnă nu este ușor, mai ales dacă nu ai mai făcut-o niciodată. Echipa noastră de profesioniști te va ajuta să elaborezi toate detaliile necesare unui eveniment atât de important din viața voastră, pe care să-l complimentezi cu detalii frumoase, ca apoi să-l împărtășești cu persoanele dragi.

Gândește-te la multe baloane cu numele persoanei iubite, la mici cadouri subtile sau la alte tipuri de decorațiuni personalizate pentru petreceri de logodnă care să marcheze ocazia și să creeze o stare de spirit potrivită pentru invitați. De exemplu, încorporarea culorilor preferate este o atingere plăcută, care nu este greu de implementat.

Suntem expertii tai in planificarea petrecerii de logodna

După ce te-ai gândit la câteva detalii despre celebrarea noului pas al relației voastre, contactează-ne. Echipa Events Garden by Nabucco te va ajuta să planifici cererea în căsătorie și petrecerea de logodnă așa cum le-ai visat. 

La Events Garden by Nabucco, cerul este limita când vine vorba de idei, creativitate, dedicare și implicare.

Sunati acum pentru a discuta planurile dvs pentru un eveniment reusit!