Excelență culinară pentru evenimentul tău perfect la Events Garden

Oferă un festin vizual, o desfătare olfactivă și o explozie de arome și texturi evenimentului tău perfect, la ballroom-ul Events Garden by Nabucco. Un răsfăț pentru papilele gustative, bucătăria realizată de un artist culinar îți va transforma evenimentul într-o poveste memorabilă. 

Fiecare eveniment important merită o atenție deosebită, prin urmare merită o experiență culinară rafinată dincolo de imaginație. Cea mai importantă ocazie ar trebui planificată în simbioză cu arta, disciplina și pasiunea unui chef instruit formal pentru a oferi cele mai bune soluții de meniu, de la primul aperitiv până la ultima felie dulce de tort.

O experiență fine dining diversă și personalizabilă

Events Garden by Nabucco colaborează cu cei mai iscusiți chefi care au amenajat bucătării la standarde înalte. Creează evenimentul perfect alături de cei mai buni din industria culinară. Pasiunea pentru servicii și arte culinare poate garanta o seară de excelență culinară, creată doar din cele mai bune și mai proaspete ingrediente.

Pentru că mâncarea este unul din elementele cheie care asigură succesul unui eveniment, alege o experiență fine dining diversă și personalizabilă. Rezervă o întâlnire cu consilierul de vânzări de la Events Garden by Nabucco pentru a afla toate detaliile legate de meniu și pentru a organiza o degustare.

Servicii de servire a mâncării la cele mai înalte standarde

Experiența culinară se extinde dincolo de bucătărie. Events Garden by Nabucco oferă servicii de servire a mâncării la cele mai înalte standarde pentru a-ți satisface viziunea cu o experiență culinară artizanală unică. Acest lucru, de asemenea oferă personalizare, rafinament și calitate fiecărui moment. 

Comunică direct cu chef-bucătarul responsabil de meniul și preparatele evenimentului tău pentru a te asigura că totul este creat conform cerințelor și nevoilor tale. Consultările private te vor ajuta să planifici servicii axate pe calitate și să creezi o experiență culinară mai bună. Oferă invitaților tăi o bucătărie autentică și de neuitat cu Events Garden by Nabucco.

Consultanță de specialitate și degustarea meniului ales

Ne propunem să aducem ceva diferit din punctul de vedere al experienței culinare, atât în ceea ce privește preparatele pe care le oferim, cât și modul în care participanții interacționează în cadrul unui eveniment marca Events Garden by Nabucco.

Prin urmare, planificarea unei experiențe culinare unice începe cu consultanță de specialitate și degustarea meniului ales. Rezervă o întâlnire cu specialiștii noștri în managementului detaliului și alege cele mai bune soluții de meniu pentru evenimentul tău, de la primul aperitiv până la ultima felie dulce de tort.

Planifică toate detaliile fine cu echipa de experți în organizarea de evenimente și dezvoltă o relație autentică cu chef-bucătarul pe tot parcursul procesului de planificare. Pe lângă degustare și meniu, oferta Events Garden by Nabucco mai cuprinde welcome champagne, băuturile non-alcoolice, serviciul ospătarilor pe toată durata evenimentului, suporturi aranjamente florale, mese cocktail și o reducere de 10% pentru evenimentele organizate duminica.

Events Garden by Nabucco, despre emoția evenimentului tău perfect.

Suna acum