Cum alegi data și locația nunții

Proaspăt logodiți? Ce urmează și care sunt primii pași în organizarea unei nunți? Pentru o nuntă de poveste, trebuie să găsești locația perfectă și să o rezervi la data cea mai apropiată de cea dorită.

Cel mai bun sfat despre cum să alegi data și locația nunțiii este să îți păstrezi toate opțiunile deschise. Între trimiterea invitațiilor de nuntă și căutarea celor mai bune servicii foto-video, poți ajunge ușor să te simți copleșit sau stresat. Totuși, alegerea unei date și a unei locații de nuntă este cea mai provocatoare parte a planificării nunții.

Pe măsură ce urmărești mai multe locații de nuntă, va deveni mult mai clar ce date potențiale vor funcționa și care nu. Există câteva sfaturi cheie care te pot ajuta să alegi data perfectă pentru nunta ta.

Alege o dată și rezervă o locație

După ce ai vizionat mai multe locații de nuntă, este timpul să îți restrângi opțiunile și să iei o decizie. Asumarea angajamentului este înfricoșătoare, dar odată ce o faci, restul planificării devine mult mai ușor, mai puțin stresant și să nu mai vorbim de mult mai plăcut.

Discută cu partenerul de locația de nuntă de care v-ați îndrăgostit fiecare. Odată ce vă decideți asupra locației, revino la lista de date disponibile pentru a le alinia la selecția inițială. Din lista de date, care crezi că va funcționa cel mai bine pentru tine?

Discută cu partenerul despre data preferată de nuntă

Scoate calendarul și discută cu partenerul despre data preferată de nuntă. Vorbiți despre ce anotimpuri vă plac amândurora, ce luni din ani preferați și chiar ce zile din săptămână ar funcționa cel mai bine. Scrieți-vă ideile preferate pe o foaie și apoi utilizați un proces de eliminare pentru a le restrânge.

Zile cu reduceri

Un sfat de reținut înainte de a începe: locațiile de nuntă tind să ofere reduceri în lunile din afara sezonului, cum ar fi ianuarie până în martie, iar unele pot chiar oferi reduceri în anumite zile din săptămână. Events Garden by Nabucco oferă o reducere de 10% pentru evenimentele organizate duminica.

Un discount bun te poate face să alegi o locație pe care nici măcar nu ai luat-o în considerare și poate fi o soluție ideală dacă încerci să planifici nunta cu buget redus.

Evenimente ce pot interfera cu ziua cea mare

Poți adăuga la acest filtru și evenimentele deja planificate în perioada nunții. Poți lua în considerare zilele de naștere, reuniunile de familie, team-building-urile, absolvirile, concediile etc. și întrebă-te dacă oricare dintre aceste evenimente poate intra în conflict cu datele preferate.

Alege locația de nuntă de poveste

După ce ți-ai făcut toate temele, este timpul să alegi locațiile de top pentru a le vizita. La sosire, o să fii întrebat ce date de nuntă ai ales pentru ziua cea mare. Acest lucru îl va ajuta pe consilierul de vânzări să se pregătească pentru turul locației. Această planificare îți va oferi cea mai eficientă și cuprinzătoare experiență de cumpărături.

Pentru o locație de nuntă de poveste, accesează www.events-garden.ro. Events Garden by Nabucco Ploiești garantează calitate excepțională, creativitate și originalitate, dar și soluții financiare personalizate pentru ocazia voastră specială.

Suna acum