Saloanele de evenimente Events Garden, locatia perfecta pentru o nunta in Ploiesti.

Restricțiile s-au mai relaxat și, după aproape un an de angoase, frici și nesiguranțe, acum putem să răsuflăm mai ușurați, să scoatem capul afară și să profităm din plin de acest moment pentru a visa și într-un final a plănui cea mai importantă zi. Vorbim, desigur, de nunta voastră, o zi specială care trebuie presărată cu cele mai frumoase amintiri în cel mai frumos ballroom pentru nunți din Ploiești, Valea Prahovei. 

Și începem cu unul dintre cele mai esențiale elemente de luat în considerare atunci când vrem să organizăm o nuntă perfectă: locația. Locația unei nunți poate transforma complet evenimentul în sine, prin urmare, este important să-i alocăm suficiente resurse pentru a obține locul perfect.

Însă acest loc perfect trebuie să îndeplinească cerințele unui anumit eveniment. O nuntă nu este aceeași cu următoarea și asta înseamnă că fiecare cuplu va dori lucruri diferite pentru locația perfectă a nunții lor: dimensiunea salonului, designul, aranjamentele florale, țesăturile fine care îmbracă salonul ales.

Saloanele de evenimente Events Garden by Nabucco este o locație superbă pentru nunți în apropiere de Ploiești, care oferă o echipă de profesioniști în managementul detaliului, gata pregătiți să vă creeze acel cadru festiv la care ați visat dintotdeauna. Bat clopotele de nuntă? Țineți cont de următorii factori și alegeți locația perfectă pentru ziua voastră specială.

Creati ambianta de nunta asa cum ati visat-o mereu

Locația unei nunți trebuie să ofere opțiuni interesante pentru crearea unei ambianțe vizuale și olfactive, prin intermediul decorațiunilor, corpurilor de iluminat și al florilor potrivite. Stilul și designul unui salon va fi cheia definirii restului temei nunții.

Dacă vă doriți o poveste cu iz franțuzesc, salonul Harmony împletește armonios frumusețea, stilul, armonia, grația și ritmul bun. Pentru iubitorii de natură, salonul Euphoria prezintă o fuziune cu elemente clasice reunite într-un cadru modern, cu finisaje prețioase și materiale din cele mai fine. Iar Infinity vă așteaptă să vă construiți evenimentul așa cum ați visat mereu. 

Siguranta si confortul invitatilor vostri

Găsirea celei mai bune sali de evenimente pentru ziua voastră specială va avea un impact major asupra siguranței și confortului invitaților voștri. Dimensiunea și capacitatea sălii de nuntă reprezintă un aspect deosebit de important atunci când căutați o locație și acest lucru pentru că trebuie să se potrivească mănușă cu lista voastră de invitați. 

Imaginați-vă acest scenariu: invitați care stau înghesuiți sau care trebuie să își miște scaunele de fiecare dată când alții vor să treacă sau disconfortul unui ring de dans care nu oferă suficient spațiu pentru dans și veselie. 

Din fericire, la Ballroom-ul Events Garden by Nabucco, toate saloanele au fost gândite pentru siguranța și confortul vostru și al invitaților voștri, arhitectura interioarã fiind elaboratã în așa fel încât voi să vă simțiți ideal la evenimentul vostru.

Bucate alese create de chefi iscusiti

Meniul este un alt motiv pentru care trebuie să alegeți o locație spectaculoasă. Opțiunile de catering variază enorm de la o locație la alta și este important să găsiți una care să se alinieze cerințelor evenimentului vostru.

Aici, la Saloanele de evenimente Events Garden by Nabucco din Ploiesti, apreciem bunul gust și preparatele făcute de chefi iscusiți, prin urmare oferim mai multe variante de meniu, dar și cu posibilitatea alegerii unui meniu personalizat, alături de oferte pentru candy bar, fruit bar și open bar.

Pentru că ”a avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă”.

Haideți să vorbim și să plănuim împreună cel mai important eveniment din viața voastră. Vă promitem că nu veți regreta! 

Sunati acum pentru a discuta planurile dvs pentru un eveniment reusit!